KÄRLEKSSTYRKOR

 

Utlandsstyrkan växlas från militär till civil könsneutral obeväpnad styrka med kompetens för

att lindra nöd, smärta och sorg.

 

För att ge omtanke, omsorg och uppbyggnadsinsatser.

 

Förklaring:

 

Den föråldrade och för övrigt mycket kostsamma militära utlandsverksamheten behöver fasas ut och ersättas mot långsiktighet och hållbart tänkande.

 

Mycket meriterande EMPIRI och bra arbetstillfällen skapas i den nya styrkan och dess verksamhet.

 

All ”hjälp” skall vara begärd av dem som vi avser hjälpa, men vi kan meddela vad vi har möjlighet att erbjuda.

 

 

Där okunskapen avlägsnas upphör det så kallat ”onda” att existera.

 

 

Varför är hjälporganisationer oftas ickestatliga medan de militära styrkorna får jobba under trygga ekonomiska och väldigt skyddade omständigheter?

 

ÖB skall enligt rykte, dela ut vinterskor till Afghanistans

folk för att skapa Goodwill. Med hjälp av den utökade utlandsstyrkan.

Men är det inte märkligt att med klubban i ena handen och vinterskor i den andra möta människor?

 

 

Syftet är att obeväpnat möta människor i kris och krig för att ge omtanke, omsorg, hjälpa och lindra. Byggande av bostäder, skolor och grundläggande fysiska behov skall ingå i hjälpen. Detta för att minska hat, utanförskap och frustration som kan leda till nya krig och terrordåd.

Iden är att människor som får nästakärlek och omsorg inte väljer nya hämdaktioner. Har en människa fått Kärlek har den också Kärlek att ge.

 

Exempel på områden; fred, inre frid, livskunskap i skolan, jämställdhet, jämlikhet, samlevnadslagar, lagstiftning, folkbildning, kärleksstyrkor, kärlekspiloter, humanism, andlig vetenskap, andlig forskning, öppnare val, öppnare samhälle, utveckla näring och kost, KAM, tankens kraft, natur och livslagar, NVC non violent Communication, drömmen om det goda, odling, självhushållning, frisk vård, parnerskapssamhälle, alternativ till konkurrens och tävling, barnen våra lärare.